понеделник, 26 януари 2015 г.

ТОВА Е ПРОСТО ХЪЛМ, СТИГНИ ВЪРХА !

ТОВА Е ПРОСТО ХЪЛМ, СТИГНИ ВЪРХА !

,,Качете съпротивлението ,така че да усетите  първия си хълм за деня! ” След тези думи на Spinning инструктора ви , започвате да чувствате как краката и бедрата ви започват да работят на пълни обороти, дишането се учестява, сърцето ви започва да бие по- бързо и онези първи капчици по челото ви се стичат надолу. В този момент разбирате , че е дошло време наистина да катерим !  
  Катеренето на хълм е предизвикателство за тялото и ума. Усилието, което влагаме , е усилие да стигнем върха , да преборим физическите препятствия , но също така и психическите препятствия. За жалост живота не е само прелестни ливади с цветя , слънце и безоблачно небе всеки ден.Често срещаме метафорични хълмове , понякога цели планини , с които трябва да се справим, за да постигнем мечтите си . Въпросът е какво ни спира, какво ни липсва , какво искаме всъщност. Веднъж открием ли отговор на тези въпроси , ще открием и силите , които са ни нужни да преборим пречките и да стигнем това , към което се стремим, точно както правим и в часа по SPINNING .
Това как посрещаме хълмовете в живота , ни определя като личности и определя отношението на света към нас. Животът непрекъснато тества нашите сили , воля и мотивация , за да знае как да се отнася с нас. Затова следващия път , когато отидете на SPINNING, мислете за всички онези емоции и чувства , които ви владеят в момента и си задайте въпроса – в името на какво продължавам напред. В името на какво тези педали продължават да се въртят. Какво ме чака горе на върха – какво искам да постигна , какво искам да ми се случи.
  Запазете усещането , което ще изпитате , достигайки върха и го пренесете в истинския си живот извън Spinning залата. Когато пред вас се изправи хълм , не се спирайте и не се връщайте назад. В никакъв случай не се съмнявайте в способностите си. Приемете предизвикателството, почувствайте силата в себе си и преборете хълма. Позволете си да видите какво ви чака на върха. Понякога е точно това , за което сте мечтали , понякога е просто едно по-силно ,,аз” !
  Вярваме , че това как мислите , променя целия ви живот !

0 коментара:

Публикуване на коментар